Anders Mikkelsen og Anders Roland pressemateriale
Pressefotos 2012 (klik for større version):

Disse billeder er de eneste, som må bruges i forbindelse med markedsføring af duoen Mikkelsen og Roland. Andre billeder, som findes på denne hjemmeside eller andre steder (f.eks. på Facebook) må af ophavsretsmæssige årsager IKKE bruges i annoncer eller på plakater!

Foto: Tommy Rosenberg

Øvrige downloads:
Anders Mikkelsen og Anders Roland plakat 2012
Anders Mikkelsen og Anders Roland folder 2012
Anders Mikkelsen og Anders Roland pressetekst 2012


Pressetekst 2012
Der er lagt op til gode historier, stærke sange og flotte, instrumentale oplevelser, når de to danske visesangere går på scenen sammen.

Anders Mikkelsen (f. 1969) er sanger og sangskriver fra Thy, og fejrer i 2012 sit 25 års scenejubilæum.
Samtidigt er han på gaden med sit nye album Maries Hus. CD’ens sange tegner en stribe indfølte portrætter af mange slags mennesker, lige fra livstykket Marie, der skabte glæde og fest omkring sig, til den unge soldat fra Mikkelsens hjemby, der vendte hjem fra Afghanistan i en kiste.
Anders Roland (f. 1950) er guitarist, violinist og sangskriver fra Sjælland, og har medvirket både på denne og Mikkelsens tidligere CD’er.
De to kunstnere har kendt hinanden i mere end tyve år, men under indspilningerne til Maries Hus blev samarbejdet intensiveret, og idéen om at tage ud og spille sammen LIVE var nærliggende.
Der er 19 års alders forskel på de to, der også har vidt forskellig baggrund. Men musikken rummer fint de forskellige temperamenter!
Mikkelsens lune sange om mennesker, skæbner og venskab er hjørnestenen i duoens repertoire, og Roland rammer det ind med sin guitar og violin. Han giver også smagsprøver på sine egne sange og instrumentale guitarnumre, der trækker linjer tilbage til samspillet med guitarkollegaen Finn Olafsson og til årene som Erik Grips makker og modstykke i 80’erne og 9’0erne.
Det hele kædes sammen med masser af historier, nærvær, humor og et stort musikalsk overskud.