Biografi
Anders Mikkelsen

Anders Mikkelsen debuterede på Skagen Festival i sommeren 1987.
Siden da er der løbet meget vand i åen, og Anders har udviklet sig fra en talentfuld fortolker af andres sange til en respekteret sangskriver og historiefortæller. Anders har optrådt på utallige spillesteder gennem årene, og med sine introduktioner og vedkommende tekster, når han altid langt ud over scenekanten.
Gennem årene har Anders Mikkelsen udgivet i alt 4 CD’er, og i foråret 2009 blev han nomineret til Danish Music Awards Folk med CD’en Kind Memories.
I februar 2012 udkom det seneste album, som har fået titlen Maries Hus. En række ærlige og til tider barske historier med et autentisk persongalleri, fra den hyggelige Marie van Wonthergem fra Humlum (Maries Hus) til Afghanistan-soldaten, som faldt i tjenesten (Fem Kvarters Farvel).

Anders Roland

Lige fra Hvalsøspillemændene i 70’erne har han vandet og gødet rødderne indenfor mange grene af musiklivet som sanger, sangskriver og komponist, og som alsidig akustisk musiker på guitar, violin og andre strengeinstrumenter.
Kort efter sin sangskriverdebut i 1981, påbegyndte han sit mangeårige samarbejde med Erik Grip, hvis makker og modstykke han var i lange perioder i 80’erne og 90’erne. Tilbage i 1984 indledte han samarbejdet med guitaristen Finn Olafsson. Med deres tilbagelænede lyriske og instrumentale overskud blev de hurtigt landets førende guitarduo, med utallige koncerter og masser af kompositioner for TV, film
og radio. Med pauser har deres samarbejde varet ved til i dag, og det sidste af deres foreløbig 6 albums Blues blev nomineret til DMA Folk i 2007.
Anders Roland har optrådt både solo og med mange andre kunstnere, og han har udgivet tre soloalbums med egne sange - senest 14 sange fra 2007, der blev til sammen med kontrabassisten Jimmi Roger Pedersen og vennen Torben Olesen, der skrev teksterne. Det er også blevet til et enkelt instrumentalt sologuitar album (The Wanderer fra 1997).